Vitaliteit
Vitaliteit
Er wordt momenteel veel van een mens gevraagd en het is een kunst om een goede balans te blijven houden. Werk en privĂ© lopen tegenwoordig vaak door elkaar heen. Niet voor niks raken veel mensen overspannen of krijgen te maken met een burn-out. Arbitrea heeft opgeleide vitaliteitscoaches en lifecoaches om je hierbij te ondersteunen. Onze vitaliteitsproducten en diensten hebben we de naam “ARBIFIT” gegeven.
Voor mensen met een passie is er altijd een markt..
Home
Werknemers
Werkgevers & Instanties
Team Arbitrea
Contact
Hoe lukt het om een gezonde balans te
houden of weer
te krijgen?
ARBIBOOST
ARBIFIT
De oorzaak van dreigend verzuim kan verschillend zijn: van minder gezondeleefstijl, overbelasting tot ‘het niet op de juiste werkplek’ zitten.

Bij Arbitrea zijn gecertificeerde vitaliteitscoaches werkzaam die  verschillende instrumenten inzetten om een totaalbeeld te krijgen van iemands situatie of risico tot uitval. Ook kan Arbitrea op organisatie of afdelingsniveau een signalerende en preventieve rol spelen.
   Welke producten vallen onder ARBIFIT ?
Vitaliteitscoaching:

Aan de hand van de uitkomsten van de fitscan wordt bepaald of een werknemer een verhoogd risico op verzuim heeft.  Op individueel niveau wordt een toekomst werkperspectief opgesteld waarna onze coaching zal worden ingezet.Welke regie kan ik als medewerker zelf nemen? Ook is het mogelijk om naar aanleiding van de resultaten verder onderzoek te doen op afdeling- of organisatieniveau.
De Fitscan:

Testmethode om bij medewerker of groep medewerkers het risico op verzuim vroegtijdig op te sporen en daadwerkelijk te voorkomen.Hierbij wordt op een viertal onderdelen gescreend: werkbeleving, normen/waarden, competenties en algehele gezondheid.
Workshop ‘Vitaal op het werk’:

Deze workshop is zowel ontwikkeld voor medewerkers als werkgever zelf (bijvoorbeeld leidinggevende/ HR adviseurs).Tijdens deze workshop krijgt u inzicht in allerlei wetenswaardigheden rondom ziekteverzuim en op welke wijze u verzuim/ uitval bij uw medewerkers kunt voorkomen of beperken. Kortom hoe houd ik mijn personeel vitaal?
In de workshop voor werknemer gaan we dieper in op de vier onderdelen die vitaliteit beïnvloeden. Welke rol kan ik als medewerker zelf hierin spelen? Waar liggen mijn valkuilen?
Contact formulier
ARBITREA

T. 06-22615173
E.  info@arbitrea.nl
W. www.arbitrea.nl      
Leveringsvoorwaarden   Klachtenreglement   Privacyreglement    @ Copyright 2018  Arbitrea  All rights reserved
WebFourYou